X
X
Back to the top

Home II

Nu med listtryck!Nya 300-serien

Nya 300-serien klarar listtryck och är godkänd för brand. Elslutblecket är kompakt och har två kopplingsplintar för enklare installation.Passar befintligt stolpsortiment, vår S-serie.

SplitAdapter - en nytänkande lösning

SplitAdaptern är ett tillbehör för att på ett enkelt sätt få split spindle funktion på fallås.Installationen går snabbt och smidigt både vid nymontage eller eftermontage på befintliga lås.SplitAdaptern tillsammans med ROBUST eltryckeslås eller mekaniskt fallås gör det enkeltatt öppna en dörr från insidan med enbart trycket.

Eltryckeslås 900-serien

ROBUST 900-serien är ett väl beprövat, pålitligt och prisvärt eltryckeslås.Eltryckeslås används som daglåsning och intern låsning i t.ex. kontor, industri eller för entréer i flerfamiljshus.Kan användas i brandklassade dörrar.

Dörrhållarmagneter2

Dörrhållarmagneter Serie DH

ROBUST dörrhållarmagneter uppfyller kraven för de flesta typer av brandavskiljande dörrar som används inom sjukhus, äldreboenden och industriella anläggningar.

Dörrhållarmagneterna är också utrustade med friställningsknapp och uppfyller de senaste regelverken EN1155 och EN14637. Omställbar 12V eller 24V DC.

Garanterad en livstid på 25 000 cykler.

Hitta snabbt & enkelt

Produktkatalog 2.0

Kontakta oss så kan vi skicka en tryckt katalog till er!

Tryck här för att ladda ner

Plösmåttsguide

Plösmåttsguide där stolparna är sorterade efter plösmått

Ladda ner den här 

Profilöversikt

Profilöversikt där stolparna är sorterade efter profiltillverkare.

Ladda ner profilöversikt här

Vilka är vi?

ROBUST Ellåsning AB (tidigare Instrumentfirman Sjöholm AB) startades 1982 och har tillverkat elektriska lås och beslag under varumärket ROBUST sedan dess.

Vi känner en stor stolthet över det faktum att majoriteten av produkterna konstrueras och produceras till allra största del från grunden i Sverige. I nära samarbete med underleverantörer arbetar vi hårt för att kvalitetssäkra våra produkter och säkerställa att alla komponenter håller högsta och jämn kvalitet. Våra produkter utvecklas, tillverkas, monteras och paketeras i Malmö.

Hur arbetar vi?

Vi har en ständig dialog med våra samarbetspartners, distributörer, låssmeder, dörr- och profiltillverkare för att på bästa sätt kunna förutse marknadens krav och önskemål. Våra produkter utvecklas och förbättras ständigt med hänsyn på vad ni, våra samarbetspartners tycker. Denna relation försöker vi vårda ömt och är samtidigt mycket tacksamma och stolta över.

Telefon: +46 (0)40 21 14 00
Adress: Silverviksgatan 12, 213 74 Malmö